2018 Pikes, even wat updates.

Kan het eens snel gaan zakken? En wat minder bruin svp? Alles staat hier al weken veel te hoog door de waterstand van de ijssel en aansluitende wateren, is soep qua kleur en na begin december valt er op vele plekken nauwelijks te vliegvissen. Daar waar ik de eerste weken van december nog wat prachtige sessies beleefde, is het daarna wat betreft snoek behoorlijk slecht geweest op een paar mooie poldersessies na en die van afgelopen week toen ik samen met Thomas in een paar uurtjes 10 snoeken wist te vangen, dat was dikke fun.

Langzaam maar zeker worden de vooruitzichten weer wat beter, dus ik hoop dat we nog een paar prachtige afsluitende maanden gaan beleven, laat het water maar snel zakken. In de afgelopen tijd hebben we overigens niet stil gezeten en zijn we druk bezig geweest met de verdere ontwikkeling van de Dyckers Fibers. We hebben nu een behoorlijke complete lijn met kleuren opgezet in Soft en Hard Fibers (nadere uitleg volgt snel) en beide series lopen zeer goed en van beide series ontvangen we al de nodige berichten met mooie streamers en prachtige vissen die daar al mee gevangen zijn. De soft variant is vergelijkbaar met bijvoorbeeld ep fibers, terwijl de hard variant vergelijkbaar is met de H2O Fibers. Maar voor beide series Dyckers Fibers geldt dat ze langer zijn (30cm vs 25 of 20cm) goedkoper en dat je meer krijgt. De Dyckers Fibers soft zijn ook absoluut uniek en nergens anders te krijgen. het bindt ook net weer wat anders alhoewel je de bestaande bindtechnieken kunt handhaven. het werkt zeer prettig. De laatste maanden heb ik zo goed als alle streamers met de Dyckers Fibers gebonden en gebruik eigenlijk niks anders meer. Helemaal niet nu vele kleuren zijn toegevoegd. De Dyckers Fibers Streamers vind je dan ook op onderstaande foto’s terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *