Film, hapje, drankje, Patagonia Amsterdam, Una, Huchen, 27 okt.

Op Vrijdag 27 Oktober organiseert Patagonia een avond voor de Nederlandse vliegvissers.

Onder de naam Save The Blue Heart Of Europe is er momenteel een hevige strijd gaande in het Balkangebied die gericht is op het beschermen van de laatste vrij stromende rivieren in Europa.
Er staan voor de komende Jaren ruim 3300 dammen gepland die geplaatst worden op een aantal van de mooise rivieren zoals de Una en de Vjosa.

Als deze dammen doorgaan dan betekent dat een ecologische ramp en worden er onder andere 35 inheemse vivssoorten met uitsterving bedreigd, Waaronder de Hugen Zalm.
Als je ooit bent wezen vissen in deze regio dan weet je hoe mooi dit gebied is.

Om de schoonheid en problematiek aan de kaak te stellen hebben ‘ The Brothers on the Fly’ een film gemaakt genaamd ‘ Una – The One’ . Patagonia zal deze film voor het eerst tonen aan de flyfishing community in Nederland.
Daarnaast zijn de makers van de film aanwezig alsmede Bosnische gids Anes Halkic die een hele leuke en betaalbare lodge runt.

Er is plek voor ca. 120 personen, entrée is gratis er zullen snacks en drinken zijn. Daarnaast is er een loterij waarmee Patagonia een aantal mooie prijzen zal verloten.

Meer info over Save the Blue Heart: http://www.balkanrivers.net/

2 thoughts on “Film, hapje, drankje, Patagonia Amsterdam, Una, Huchen, 27 okt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *