Dyckers Predator Event 2 – southern edition

Van vrijdagavond 3 november t/m zondagmiddag 5 november organiseren John Maaskant & Albert tezamen met Dyckers wederom het Dyckers Predator Event 2 southern edition. Vliegvissen met de bellyboot (Of boot, of kayak, wat je wilt, er is plek om te stallen) op het echte grote water van Nederland, het beneden rivieren gebied, onder andere Hollands Diep, Haringvliet en het Volkerak. Maar ook andere wateren kunnen en zullen worden aangedaan. Een volledig verzorgd weekend op een prachtlocatie met overnachting in een van de huisjes, 2 grote tenten, je eigen tent of voor meer luxe; Bed & Breakfast.

We zullen met name vliegvissen op snoek en baars, maar vorig jaar bleek al dat je daar gerust snoekbaars mee mag tellen, want die is in grote getale aanwezig. Naast je 9 of 10 hengel kan het dus voor de baars ook leuk zijn om een 6 of 7 lat en een zinklijn mee te namen, want de kans op een 50 plus baars is hier zeker aanwezig.

Het weekend:
Is van vrijdagavond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur en wordt wederom gehouden bij het huis van John, adres: – Oud Cromstrijensedijk WZ 45 3286 BS Klaaswaal.

Prijzen & Accommodatie:
Dit jaar zijn er 3 mogelijkheden qua accommodatie voor het weekend:

1. Slapen tent: euro 75.00
We hebben 2 tenten voor in totaal 10 personen en je kunt zelf eventueel je tent meenemen.
2. Slapen blokhut: euro 95.00
Er staan 3 blokhutten op het terrein, 2 blokhutten met 2 bedden en 1 met 4 bedden. Totaal aantal slaapplaatsen: 8. Wie het eerst komt, die…
3. Slapen B&B in de buurt: euro 145.00, maximaal aantal bedden: 4
Gelieve zsm aangeven wil je hier gebruik van maken.

Slaapzak en warme kleding zelf verzorgen! Ook voor het slapen want het kan koud worden.

Eten & drinken:
Net als jullie van de zeebaars weekenden gewend zijn verzorgen wij het ontbijt en het avondeten op zaterdag. Er zal beperkt drinken zijn, maar neem zelf ook wat mee, net als wellicht wat eten voor overdag.

Let op beperkte deelname, maximaal aantal deelnemers 25

Deelname:
Neem contact op door te bellen (+31 (0)6 52665697) of te mailen (info@dyckers.com) en geef daarbij duidelijk aan of je voor optie 1, 2 of 3 gaat. Nadere info volgt dan later.

Voor meer informatie over vorig jaar check Dyckers Predator Weekend, voor vragen bel of mail gerust enne we hebben er zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *