Workshop Pike on the Fly ‘kant’ editie 7 jan ’23

Gewoon omdat ik er weer eens zin in heb, gaan we deze organiseren. Basis is gezelligheid enne we gaan uiteraard flink wat meters maken. Aan de slag dus! Zaterdag 7 januari vanaf 8.45 uur in Zwolle tot en met pakweg 17 uur. Een volle dag. Startend met een kop koffie en wat tips en tactieken om succesvol vanaf de kant op snoek te vliegvissen. Waarna we aansluitend om 9.30 uur op pad gaan en verschillende wateren vanaf de kant gaan bezoeken. De nadruk zal liggen op de benadering van deze verschillende wateren en ik zal van te voren een route uit stippelen waarbij verschillende wateren worden aangedaan. Van poldersystemen en stadswateren, tot kanalen en als we nog tijd hebben de rivier. Het komt deze dag allemaal aan bod. Verwacht dus niet uren op een zelfde stek, dat mag je na die tijd doen. Vandaag staat in het teken van deze type wateren vanaf de kant te vliegvissen op snoek. Beetje gezelligheid erbij en in de middag voorzien van een kop soep , snert met en zonder vlees (vega) zoals ik het eet. Enfin hoe en waarom juist op die plek in de polder, langs kanalen en stadswateren? Het komt allemaal aan bod. Ik ben benieuwd hoe de aanmeldingen zullen zijn na zo lange tijd niet meer wat gedaan te hebben. De max is echt 20 personen, maar met 10 personen hebben we al een heel mooi clubje en zal dit de opmaat zijn om heel af en toe – tussen mijn huidige werkzaamheden – weer eens wat te organiseren. We gaan het zien. Inschrijven kan via email (info@dyckers.com) DM, of via mn whats app die velen wel hebben. Pas als je een bevestiging van deelname van mij hebt ontvangen + factuur en na betaling hiervan is de deelname definitief. Medevliegvisgekken, die de kou willen trotseren, jullie zijn van harte welkom. We maken er een mooie dag van. Edwin Kerssies

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *