En door. Shop closed, webshop open.

Vanaf 27 oktober is de Dyckers shop gesloten. We zijn nog wel bezig met een andere kleinere locatie in Zwolle, maar voorlopig zal de shop gesloten zijn en kan er (zoals velen al doen) alleen via de webshop besteld worden. Uiteraard gaan we hier zeker mee verder. Sterker nog de focus zal vanwege de grotere vraag nog meer op onze eigen made in Holland Dyckers Fibers en Dyckers Flies liggen. Daarnaast zal ik nog meer gaan gidsen, beginnende plus gevorderde vliegvissers begeleiden en workshops, demos geven. Qua merken blijft de focus op Looptackle, Airflo, Gamakatsu, Rozemeijer & meer. Meer info volgt later. Groet, Edwin Kerssies

—-

From 27 oktober is the shop closed. We are looking for another location in Zwolle. Of course you can still place order by using the webshop and we will continue our work with Dyckers. The focus in the future will be even more on our own made in Holland Dyckers Fibers and Dyckers Fibers, guiding (pike, seabass, carp, etc) and giving workshops, masterclasses. Of course we will keep selling and using our favorite brands: Looptackle products, Airflo lines, Gamakastu hooks and Rozemeijer leader material, etc. Tight lines, Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *