Dyckers Seatrout Weekend ’20

Uitgesteld tot nader bericht ivm het Corona virus. 

Dyckers Seatrout Weekend ’20: 16 t/m 20 april in Denemarken.
Prijs: 179 euro. 

Onlangs hebben we al een aankondiging gedaan, waarbij de nodige gasten interesse hebben getoond. Nu is het definitief. Na de succesvolle editie in november 2019 gaan we dit voorjaar wederom met een groep naar Denemarken. Achter de zeeforel aan. We zullen in 1 groot huis aan de kust verblijven, waarbij op vrijdagavond en zaterdagavond het avondeten verzorgd zal worden en vrijdag, zaterdag- en zondagmorgen het ontbijt. In de avond zullen we binddemo’s geven en aanverwante zaken, kortom jullie worden vermaakt. Er zal zeker gevist worden op vrijdag, zaterdag en zondag, maar indien je al op donderdag wilt vissen dan zal dat geen probleem opleveren. Daar is ruimte voor. Net als dat we voornamelijk met een groep vliegvissers zijn, echter wellicht dat er ook wel een gast even de spinhengel erbij pakt wat natuurlijk geen probleem is. Kortom vooral onder het motto een groep gelijkgezinde enthousiastelingen die er even lekker op uit gaan, achter de hongerige voorjaarszeeforellen aan. Je zult op eigen vervoer naar Denemarken moeten gaan, maar een aantal deelnemers hebben al aangegeven dat er ruimte is in hun auto. Hiervoor kunnen we gasten samenbrengen / faciliteren.

Deelname is beperkt, dus bij interesse horen we graag zo spoedig mogelijk of je erbij bent. (let op voorgaand zeeforelweekend was  snel uitverkocht) Indien je wilt deelnemen, gelieve een email te sturen naar info@dyckers.com of een bericht via sociale media. Daarna krijg je van ons bericht met alle gegevens en bij ontvangst van betaling is je deelname definitief. Mochten er vragen zijn, dan kun je ons altijd contacten. We hebben er zin in! Edwin Kerssies namens het team met oa. met Michel Dekker dit keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *