Dyckers Seatrout Weekend ’19

Dyckers Seatrout Weekend ’19: 8 t/m 11 november in Denemarken.
Prijs: 165 euro. 

Via Facebook en instagram hebben we een paar weken geleden al een aankondiging gedaan, waarbij de nodige gasten interesse hebben getoond. Nu is het definitief, we gaan dit jaar met een groep naar Denemarken. Achter de zeeforel aan. We zullen in 1 of 2 grote huizen aan de kust verblijven, waarbij op zaterdagavond het avondeten verzorg zal worden (wordt bijzonder zoals altijd) en zaterdag- en zondagmorgen het ontbijt. De rest van de dagen zullen we het met ons allen moeten doen, maar de vele zeebaars weekenden in het verleden hebben ons geleerd dat dat geen probleem is, met een leuke groep gasten. In de avond zullen we tevens binddemo’s geven en aanverwante zaken, kortom jullie worden vermaakt. Er zal zeker gevist worden op vrijdag, zaterdag en zondag, maar indien je al op donderdag wilt vissen dan zal dat geen probleem opleveren. Daar is ruimte voor. Net als dat we voornamelijk met een groep vliegvissers zijn, echter wellicht dat er ook wel een gast even de spinhengel erbij pakt wat natuurlijk geen probleem is. Kortom vooral onder het motto een groep gelijkgezinde enthousiastelingen die er even lekker op uit gaan, achter de dikke najaarszeeforellen aan. Je zult op eigen vervoer naar Denemarken moeten gaan, maar een aantal deelnemers hebben al aangegeven dat er ruimte is in hun auto. Hiervoor kunnen we gasten samenbrengen / faciliteren.

Deelname is beperkt, dus bij interesse horen we graag zo spoedig mogelijk of je erbij bent. (let op voorgaande zeebaarsweekenden waren snel uitverkocht) Indien je wilt deelnemen, gelieve een email te sturen naar info@dyckers.com of een bericht via sociale media. Daarna krijg je van ons bericht met alle gegevens en bij ontvangst van betaling is je deelname definitief. Mochten er vragen zijn, dan kun je ons altijd contacten. We hebben er zin in! Edwin Kerssies namens het team met oa. Peter Perch en Michel Dekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *