Dyckers Sea Bass Season 2018

Het was wederom een geweldig seizoen, alhoewel ik weinig tijd heb gehad om naar zee te reizen, Tis toch 1,5 to 2 uur rijden en dat zonder files, terwijl de wegen ernaar toe dicht slibben. Dus weinig tijd, weinig sessies. Maar die sessies die er geweest zijn, met name met maatje brian waren onvergetelijk. Enkele met meer dan 20 zeebaarzen, waarvan geen een onder de 40cm. Eens temeer werd duidelijk dat plaats en tijdstip zo belangrijk zijn. Brian is wat vaker geweest omdat hij wat dichterbij woont (uurtje rijden) en heeft ook geweldige sessies beleefd. Kortom het was een top seizoen. Zo goed als alles gevangen op The Blue One of varianten daarop. Dus met Dyckers Fibers Soft (en medium, een mix, vraag in de shop hiernaar of per mail) White, Seaweed, Silver & Grey, gebonden op Gamakatsu SC15 en SL12S hooks 2/0. Voornamelijk wederom gevist met onze favoriete Airflo Sixth Sense di3 8/9 lijnen in combinatie met de Loop Opti Runner Reels en Loop Cross hengels 8, 9 en 10. Dit jaar ben ik overgestapt op de Loop Cross SW 9ft #8 Medium Fast welke me uitstekend bevalt, tezamen met de Loop Cross Flatsman 9ft #10. 2 hengels die perfect naast elkaar te gebruiken zijn en elkaar aanvullen. Leadermateriaal wederom Gamakatsu Fluorocarbon 40/00 maar ook de 31/00 indien de situatie dat toe liet. Kortom het seizoen was prachtig en de volgende foto’s geven zeker het nodige prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *