Its Piketime!

Vol eroverheen, de 18cm lange streamer in de bek van een bigmama, zie op bovenstaande foto, alsof het niks is, magistrale beesten, mijn grote liefde.

En ondertussen zijn we al weer druk aan het snoeken. Na een zijstapje met shads op snoekbaars (erg gaaf, daarover later meer, In de shop zijn er al de nodige shads en enkele hengels verkrijgbaar van streetfishing tot spinstokken) staan de laatste weken weer volledig in het teken van het vliegvissen op snoek. Verschillende gasten gegidst (voor meer info kun je altijd contact opnemen, ik zal me hierop meer gaan richten omdat het gewoonweg erg leuk is om te doen, zowel kant als bellyboot, gasten of groepen gasten op weg helpen) en natuurlijk zelf op pad geweest indien de tijd er was. En dat niet zonder resultaat. Wat een begin van het seizoen! Alles gevist met de uitrusting die ik voor zeebaars ook gebruik. Voornamelijk met de Loop Cross SW 9ft #8 en de Loop Cross flatsman 9ft #10 (is meer een 9 hengel) in combinatie met de Sixth Sense di3 8/9 lijn en de di7 variant. Aanvullend met de Striper fast intermediate. En je kunt vele kanten op. 40/00 fc leader en de Dyckers Fluorocarbon Pike Trace of een variant van Rozemeijer, topspul. Als streamers veel gevangen met The Roach (Witte en grijze Dyckers Fibers Soft) en natuurlijk The Black One (zwarte Dyckers Fibers Soft) en bovenal heerlijk genoten van op het water zijn in ons prachtige land. Succes enne voor vragen, altijd welkom! Groet, Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *