Gidsen op snoek, wat een seizoen.

Wat een seizoen is het geweest. Er zullen nog wat postings komen na een lange tijd van afwezigheid ivm drukte, maar het snoekseizoen was het beste snoekseizoen ooit. De migratie is goed in kaart gebracht, er zijn nieuwe paaistekken gevonden waar ze van tevoren flink aan het verzamelen waren en nieuwe stekken zijn weer toegevoegd. Het was geweldig. Ook heb ik dit seizoen verscheidene dagen gasten gegidst met het vliegvissen op snoek. Zowel vanaf de kant als uit de bellyboot. Meerdere klanten hebben tijdens deze sessies hun PR snoek met de vlieg verbeterd. Maar bovenal zijn het geweldige dagen gebleken. Zowel Nederlandse, Belgische, Duitse als Italiaanse gasten. Het was top. Bijgaand de nodige platen van deze gidsdagen en van de mooie snoeken van dit seizoen, maar zoals gezegd een volledig overzicht volgt nog. BTW alle gevangen snoeken op deze foto’s zijn gevangen met Dyckers Streamers en op vele foto’s zien jullie de Loop Q hengels en Loop Q reels. Groet, Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *