Bellyboten, baarzen, de snoeken, het gaat lekker!

Vanwege de drukte rondom het zeebaarsweekend, niet echt de tijd gehad om hier het nodige te posten, maar gevist wordt er! Vaak her en der een uurtje prikken als het kan. Vanuit de bellyboot en vanaf de kant, op snoek of achter de baarzen aan. En natuurlijk gaan we nog wel wat zeebaarssessies pakken. Let wel de vis is momenteel goed los mits je ze vindt. Bij snoek is dat niet altijd makkelijk nu, sessies van 8 stuks worden gevolgd door sessies met enkel een aanbeetje. De baarzen daarentegen. Als je ze vindt nu, dan is het raak. Dus het kan zeker wel lonen om naast de 9 of 10 lat de 6 lat erbij te pakken, zinklijntje eraan (bijv sitxh sense di7 6/7) eptje en gaan maar. Zeer technische visserij met soms vele aanbeten, is zeker leuk! (iets wat ik vele jaren terug al uit de bb deed, check de oude baars postings maar eens)

Enfin hier wat plaatjes bij de praatjes van afgelopen weken.

Prachtige plaat van Brian met een mooie snoek aan de vliegenhengel.

De snoekstreamers vliegen de deur uit en er wordt momenteel flink gebonden. Op topkwaliteit Gamakatsu haken natuurlijk, scherp en super sterk.

De paarse “Kers20” en zwarte “TheBlackOne” blijven een van de favoriete streamers, al vele jaren.

Met soms een flinke peut regen op onze kop.

Maar ook nieuwe streamers worden getest.

En goed bevonden. Een geweldige IJssel snoek, wat zijn ze toch sterk nu. Meerdere runs op mn evotec cast 9ft 9.

Vangze allen! Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *