New: Dyckers Fibers – met de nodige info.

Nieuw op de site; Dyckers Fibers. Vergelijkbaar met EP Fibers & H2O Mirror Image of Sculpting Fibre, maar toch net iets anders. Absoluut uniek en nergens anders verkrijgbaar! De laatste maanden hebben we het uitvoerig getest en gebruiken het in de verkrijgbare kleuren eigenlijk alleen nog maar voor de streamers en aanverwante wat we binden. Meerdere kleuren zullen later toegevoegd worden op de site. Dyckers Fibers is uitstekend te combineren met andere synthetische fibers. Dyckers Fibers zijn synthetisch, licht, extra lang (30cm), super sterk, hebben een prachtige natuurlijke uitstraling onder water en erg prettig om te casten. Vanaf nu verkrijgbaar in de Dyckers shop voor de introductieprijs van 5.50 euro. (check hier Dyckers Fibers)

Dyckers Fibers White & Grey

Dyckers Fibers – het assortiment

Hierbij een filmpje van de beweging van een snoekstreamer volledig gemaakt met Dyckers Fibers (White & Grey):

En hierbij wat snoeken en baarzen gevangen met streamers gemaakt met Dyckers Fibers. Mocht je vragen hebben, contact ons gerust. De fibers zullen je absoluut bevallen! Vangze, Edwin Kerssies

Dyckers Fibers – Black

Dyckers Fibers Grey & White

Dyckers Fibers Grey & White

Dyckers Fibers Black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *