2018, perch. Achter de baarzen aan, prachtig.

En vooral vaak heel gezellig samen met maten struinend langs de waterkant. In december hadden we al afgestemd om wat meer te gaan baarzen en snoekbaarzen. En zo geschiede. Het was even zoeken, maar eenmaal gevonden is het raak. Sessies met meerdere aanbeten en prachtige vissen, volop actie. erg leuk om te doen en je hebt er ook niet veel voor nodig. Aftma 6, 7 (8 kan ook best) en een di3 of iets in die trant zinklijn, daaraan een fiber streamertje van pakweg 8cm gebonden met de softe fibers, op een Gamakatsu SC15 1/0 of 2/0 haak. Onderstaand wat voorbeelden en wat plaatjes bij de praatjes. Schitterende vissen zijn het, absoluut aan te raden visserij, erg leuk, technisch en volop actie, maar je zal ze eerst moeten zoeken, die grotere exemplaren. Voor vragen kun je me natuurlijk altijd contacten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *