Vliegvissen op karper, masterclass, met de mannen op pad!

Afgelopen zaterdagmiddag waren de eerste twee gegadigden voor de masterclass al vroeg in de zaak om op pad te gaan naar aanleiding van de vorige posting. De masterclasses worden op zaterdagmiddag en op maandag, dinsdag of woensdag gegeven mits het weer het toelaat, lees de zon schijnt en de temperatuur aangenaam is, karperweertje dus. Achter wilde karpers aan in een bijzonder gebied. De aanmeldingen voor de komende weken lopen al flink, maar mocht je interesse hebben neem gerust contact op door te mailen of even te bellen.

Enfin zaterdag waren Martijn en Peter erbij. De eerste uren enorm lastig spotten door de bewolking, maar toen we de juiste stek hadden gevonden, tezamen met het openbreken van het wolkendek, ging het los. We hebben kilometers gelopen door de polders, buizerds, ooieveaars, allerlei watervogels, een prachtige natuur, veel passeerde de revue. En vervolgens zagen we eindelijk dikke bakken van karpers. Niet te houden waren de mannen. Adrenaline op en top. Helaas loste Martijn er 1 en knalde er 1 dwars door zn leader op de Loop Evotec Cast 9ft #8. (daar staat je naam op, snel terug Martijn) En vervolgens een schreeuw van Peter, kromme Cast 8 en gaan. Niet zo’n hele grote zei die eerst nog. Totdat de flappers nog een paar mooie runs namen en de karper zich liet zien. Een heeeeeele mooie en dat voor zijn eerste wilde karper op de vlieg. Klasse mannen. Enne heel erg leuk om in kleine groepen ze de kneepjes bij te brengen. Karper op de vliegenlat, goed voor de conditie, denk aan je hart, adrenaline, een geweldig spelletje!

2 thoughts on “Vliegvissen op karper, masterclass, met de mannen op pad!

 1. Leo van der Putten says:

  Hi ….,

  Las net bovenstaand bericht; mooi avontuur! Ik ben wel geinteresseerd in de mogelijkheden om een keer deel te nemen. Kunnen jullie mij wat aanvullende informatie sturen over kosten en zo?

  Zie er naar uit!

  Mvg
  Leo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *