Vliegvissen op karper, masterclass, het gaat lekker!

Zo heel wat masterclasses verder in soms de meest slechte omstandigheden, lees bewolking, veel wind en een graadje of 10 en toch is het goed gelukt. De mannen hebben er hard voor moeten werken, we hebben het hier dan ook over wilde karpers, niks geen kweekvijver of iets dergelijks en in een mooi polderdecor, daar doen we het voor. Klasse gedaan gasten!

De classes lopen super. Mocht er interesse zijn (ook eventueel zeebaars, snoek, etc., waar je aan zit te denken en dan gaan we kijken of we er een mooie dag van kunnen maken)  schroom niet om contact op te nemen via mail of door de te bellen. Vanwege het slechte weer heb ik wel enkele dagen mbt het vliegvissen op karper moeten afzeggen, maar dat wordt nu ruimschoots ingehaald. Het echte werk gaat nu beginnen, de karpers op het grote water worden wakker met het mooie weer wat eindelijk het land is ingekomen, het zou tijd worden.

Naast de karperdagen geef ik aanstaande zaterdag ook de eerste cursus starten met vliegvissen (we hebben alle materialen voor je) bij de forellenvijvers H2O te Wezep / Hattemerbroek. Mocht je nog willen aansluiten, bericht ons dan snel want er zijn nog 1 of 2 plekken beschikbaar.

Enfin hierbij nog wat platen bij de praatjes en tot horens!

Gr. Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *