Carp on the Fly, vliegvissen op karper seizoen 2017

Wat een weer! Kwas niet te houden natuurlijk met een temperatuur van boven de 15 graden eind maart, wat heb zelfs de 20 graden plus gezien en het seizoen is op en top gestart! Nu 3 sessies erop zitten en al 10 te pakken, allen schubs en wild, uit de polders. Wateren waar ik al wat jaartjes naar het kijken ben en waarvan ik nu eindelijk het vernoeden heb er vat op te krijgen. Dat wil zeggen, er zijn gedurende de sessies vele kansen op prachtige vissen en het is een zwaar verslavend en adrenaline vol spelletje. Schimmen, boeggolven en nog vele andere zaken zijn de aanknopingspunten geworden en wat blijkt. Naast de vele wat kleinere schubs tot pakweg een kilootje of 6-7 zwemmen er ook zeker grotere rond. heb er nu 2 tegen de 10 kilo gepakt, zeker voor polderwater, vissen die niet gevoerd worden, zware jongens.

Mochten er geïnteresseerden zijn in een soort van masterclass, het klinkt zwaarder dan het is, maar heb er veel onderzoek in zitten, net als kilometers met de kar, echter ze zitten hier en de komende maand is absoluut de tijd. Kortom mochten er geïnteresseerden zijn in een masterclass vliegvissen op karper, bericht me dan. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden, maar na al die jaren vliegvissen op karper weet ik dat het ontzettend waardevol kan zijn om een een dag op pad te zijn en nu echt te zien hoe je ze zou kunnen vangen. Dit alles in een prachtgebied op prachtig water en unieke vissen. Ik help je desgewenst op gang. Maximaal aantal deelnemers 3 en het weer moet goed zijn. De dagen die tot de mogelijkheden behoren zijn maandag, dinsdag of woesndag. Eventueel behoort zaterdagmiddag tot de mogelijkheid.

Nu wat plaatjes bij deze eerste praatjes, tot horens Edwin Kerssies

2 thoughts on “Carp on the Fly, vliegvissen op karper seizoen 2017

 1. Gertjan Verlare says:

  Hoi Edwin,

  Ik ben geintetesseers in de masterclass karpervissen op de vlieg. Althans, ik las in je artikel dat je een masterclass zou willen geven.

  Kin je aamgeven wat de kosten zijn, welk materiaal ik zelf moet hebben, welke dag/datum je in gedachte hebt en waar de masterclass is?

  Alvast dank,

  Gertjan Verlare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *