Snoek, de trilogie, nr.2; de ruigste.

Vandaag staat de lang geplande en eindelijk tot uitvoering gebrachte visdag met Michel in de planning. En wat voor dag hebben we uitgekozen zeg. Bakken met regen komt er uit de hemel en de wind die mag er ook zijn. Golfslag op dat grote water. Het is lastig om controle te krijgen op de lijn en streamer. Ik mis dan ook wat flauwe aanbeetjes en Michel bijt de spits af met een mooie 80tiger. Toch dobberen we wat af maar echt los gaat het zeker niet. Dat was gisteren op een andere plek wel anders vertelde Michel die er in een kort tijdsbestek 6 had. Toch maar eens kijken hoe het hier verder gaat. En al golvend op de golven zie ik onder me ineens een dikke echo, doe een slap worpje, kaboeeeeeeem, de ruigste hangt eran. Oleeeeeeee wat een fat big mama snoek, yesss! De rest van de dag was weinig, maar oeeei wat een snoek, de ruigste in de trilogie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *