Golden pikes, gewoonweg uniek.

Er wordt wel eens gezegd dat de snoeken in Januari en Februari niet zo sterk zijn als bijvoorbeeld in het najaar. Ik ben het daar niet mee eens, dat ligt in mijn optiek aan de wateren waar gevist wordt. Enfin deze sloeg weer eens alles en wat was ze sterk zeg. 3 runs alsof het niets is. M’n cross krom als een hoepel trekkend, door de slip heen en gaan, door de oppervlakte heen en knallend, naar de bodem en hangend, ze deed het allemaal. Met de ijsvogels, de talloze verschillende eenden, een roerdomp en nog veel meer moois om me heen viel de kou nog best mee….euh not, brrr wat koud die paar uurtjes vorige week, maar een heerlijke actie en prachtige snoeken, twas het allemaal waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *