De Gebochelde

Zo ff zittend na een flinke stofzuigbeurt in de shop, ook dat moet gebeuren, wat een bindzooi en straks gaan we weer…enfin eerst tijd voor koffie. Mijn gedachten gaan terug naar de korte maar succesvolle sessies van de afgelopen dagen. Vele snoeken waarvan een aantal zeer bijzondere. Ook een paar beste bakken, machtige snoeken, supergetekende snoeken, vette snoeken en dan die rare, de gebochelde, veel stelde de dril ook niet voor en de foto’s ook nog niet eens gelukt, het moest zo zijn. Naast een enorme kromme rug heeft de gebochelde ook nog eens een gespleten bek, het arme beest. En toch zat er iets diks in haar maag, goed volgegeten en buiten al de gebreken zag ze er eigenlijk wel ok uit. Die leeft al lang zo. Hoe ze dit toch allemaal zo heeft gekregen mag Joost weten, maar ze heeft het overleeft en geeft gas door. De gebochelde, overlevers zijn het! Snoekze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *