Gewijzigde openingstijden Oud & Nieuw en productnieuws

Even een korte update. Van H2O hebben we veel mogen ontvangen waaronder natuurlijk aanvullingen van de H2O SF Blend, de H2O Polar Fiber en H2O Slinky Fiber. Maar ook de nieuwe H2O Mirror Image, een kruising tussen H2O Slinky Fiber en EP Fibers, prachtig mooi materiaal in vele kleuren verkrijgbaar. Ook hebben we weer het nodige vanuit USA Puglisi ontvangen waaronder aanvulling EP Fibers, EP 3D Fibers, EP Brushes en EP Eyes, dus de bindmaterialen zijn weer goed op voorraad. Van Loop hebben we warmtekleding, mutsen, truien, een hele rits hengels, lijnen en reels weer op voorraad, meer nieuws daarover volgt snel, maar er is ook al het nodige op de site terug te vinden.

Dan de openingstijden voor de komende dagen.
Donderdag 31 december: 9.00 uur t/m 15.00 uur.
Vrijdag 1 januari gesloten
Zaterdag 2 januari: 9.00 uur t/m 12.30 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *