Hohoho wat een Kerstcadeau

Nog bijkomend van de prachtbak van vorige week staat er vandaag eindelijk weer eens een volle bbdag gepland, knallen dus. Samen met 2 Belgische vrienden, Kim en Jan – hooked plus maatje Denny pakken we na een bak koffie op de zaak en een strijdplan de auto’s om op pad te gaan. Om een lang verhaal kort te houden, het was een geweldige dag waarbij we het nodige hebben meegemaakt, dat komt ooit nog wel eens, het vissen taai was, in totaal 7 snoeken met zn 4en, maar in de vroege ochtend m’n Cross 11 dubbelklapte.

Alhoewel we tijdens de machtige dril dachten dat ze de 120 zou aantikken, wat niet het geval was, maakte de enorme omvang plus de absolute spierkracht alles meer dan goed. Wat een ongelooflijke strijd was dit weer. Meer dan 10 minuten vol in een 11 hangen, 7 a 8 runs door de slip heen, gewoonweg onhoudbaar, chapeau voor de fotograaf Denny die een aantal prachtgezichtuitdrukkingen wist te pakken, alles zeggend. of zoals hij het verwoorde; ‘Mooier worden ze niet, een snoek zoals een snoek hoort te zijn’. Geen beschadiging, vol in gewicht, machtig sterk en een kop waar je u tegen zegt. Dit doe je samen met de mannen waar je mee op pad bent, zo ook vandaag, dank heren! Gr. Edwin

One thought on “Hohoho wat een Kerstcadeau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *