Zo die was fijn – 7 pikes – enne nog wat nieuwtjes

Ik moest en zou er vanmiddag even tussenuit. Na een blank onlangs tijdens de startsessie van dit nieuwe jaar, was de drang om de eerste snoeken in 2016 te vangen groot. Maar oei wat was het koud en na de ijzelproblemen in het noorden was vandaag ook Zwolle aan de beurt. Dat wordt zoeken. Gelukkig is het water nog niet zo koud, sterker nog het voelde gewoonweg warm met een buitentemperatuur van 0 graden. Het zal me benieuwen. Rond half 3 stap ik erin en vanaf dat moment is het een groot feest. Uiteindelijk 7 gevangen op EP en H2O streamers en nog enkele lossers. Geen echte grote dames, maar de visserij was gewoonweg top, heerlijke aanbeten, mooie drills en de batterij is weer opgeladen. Laterssss Edwin

Productnieuws: Gamakatsu worm 36 size 6/0 & 5/0, Gamakatsu FC 40/00 20lb 50m, Gamakatsu / Spro Pikefighter FC onderlijnen, Gamakatsu SC15 & SL12S weer vol op voorraad, een groot pakket van Loop is onderweg en eind deze week begin volgende week verwachten we de ultranieuwe Lowrance HOOK (opvolger Elite) 4x Chirp inclusief downscan series. In onze optiek de fishfinder voor de bb, prijs 277 euro, let op er zijn al de nodige gereserveerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *