Patagonia

En daar zijn we dus best wel een beetje trots op. Sinds vandaag hebben we Patagonia in de shop toegevoegd. Een prachtmerk welke gerust tot de absolute top binnen het outdoorsegment genoemd mag worden. Uv protected tropenkleding, absolute waterdichte jassen, Goretex, wol, 60, 90 en 120 liter tassen, waders en waadschoenen, waterdichte slingpacks etc.

Gaandeweg zullen we het assortiment van Patagonia uitbreiden in de shop. En op dit moment zijn we al een compleet rek aan het vullen met truien, jassen, longsleeves, tropenblouses etc. We zullen trachten de webshop ook blijven aan te vullen, maar in dit geval is het wellicht interessant om even in de shop langs te komen. Zeker omdat we behoorlijk wat Patagonia truien en blouses hebben weten te bemachtigen die we voor een flinke korting (-25% tot -45%) kunnen aanbieden. Maar let wel, wie het eerst komt die het eerst….en van een aantal zijn dit echt de laatsten die via deze korting gehaald kunnen worden.

Nieuwsgierig? Wellicht tot snel!

2 thoughts on “Patagonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *