Machtige sessie zeebaars, BB pike, Lowrance en meer.

Langzaam maar zeker duiken we de herfst in, alhoewel afgelopen week en weekend het weer nog prachtig is. En zo hebben we de snoekspullen er weer bij gehaald voor zowel de bellyboat als de polders. Beide type visserijen hebben de laatste weken de nodige prachtige vissen opgeleverd. (later meer)

Net na het zeebaarsweekend heb ik 2 Franse gasten 2 dagen gegidst op het grote water, in bellyboat, met fishfinder uitrusting en al, wat resulteerde in een aantal mooie snoeken waaronder een prachtexemplaar, zie bijgaande foto. En met het winterseizoen die er langzaam maar zeker aan gaat komen duiken we steeds vaker weer de bellyboat in. uiteraard met fishfinder, want dat maakt het zoveel leuker.

In de shop / webshop zijn onze favoriete fishfinders weer te verkrijgen en we hebben ze goed op voorraad. Indien je meer uitleg wil, kun je altijd langskomen in de shop…

Dan de zeebaars, want ja we gaan nog even door!

Hard, harder, hardst. En dat laatste dat waren de aanbeten van een sessie afgelopen week. Zo ongelooflijk sterk, de cross 8-en bijna horizontaal trekkend. Niet 1, niet 2, maar 11 van dik in de 50, 2 in de 60 en nog wat kleintjes. Ed, Denny en ik op pad. Een prachtige sessie. Stuk voor stuk megasterke zeebaarzen, veel beter wordt het niet.

Hier nog wat plaatjes bij de praatjes, komende week meer updates.
Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *