Casting Four clinic 30 mei, enkel-dubbelhandig werpen en roofblei vissen

Thema van de werpclinic zal zijn ; Waterworpen, dubbel- en enkelhandig. Dus de rolworp, switchcast maar ook de spey worpen komen aan bod. Er is ook gelegenheid om een met een dubbelhandige – switch hengel te werpen. (Loop Cross)

We verzamelen ons om 9:00 in de Dyckers shop te Wezep. (let op 12:30 gesloten ) Daar krijgen jullie uitleg over de gehele dag. Zo rond 9:45 vertrekken we richting Zalk, om naar het water te gaan.

Even omkleden en zo rond 10uur start de clinic. Aan de waterkant verzorgen we een werpclinic dubbelhandig, en enkelhandig. Tussen de middag eten we gezamelijk aan de waterkant de lunch ( graag zelf eten – drinken meenemen ).

Na de lunch is er een korte uitleg over hoe te vissen op, welke materialen en vliegen als men op Roofblei wil vissen.

Daarna gaan we aan de slag, proberen of we met de nieuw geleerde worpen een Roofblei kunnen vangen! De dag duurt tot 17:00. Deelname, graag even opgeven bij ; werptraining@thekingfisher.nl

Deelname is voor Kingfisher leden volledig gratis! Let op vergeet je waadpak en vis vliegen niet!! (Er is beperkte ruimte voor mensen met laarzen) Ook je Vispas voor deze dag niet vergeten!!

Groeten en wellicht tot zaterdag 30 mei!

The Kingfisher Casting Four.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *