Brian – DIY – Tropen

Morgen rond deze tijd kom ik aan, het is nu graden 27 graden en halfbewolkt. De verwachtingen worden alsmaar beter, het tij is prima en de maanstand is ook super. 14 Dagen met mijn familie naar de zon en warmte. kan niet wachten!! Uiteraard gaan de hengels mee en hoop ik op vele mooie visuurtjes en onverwachte verassingen. De kaarten zijn bestudeerd en ik heb nieuwe ideeën die ik wil uittesten.
DIY naar het Caribisch gebied is voor iedereen te doen! Je hebt geen gids nodig om je naar de flats te brengen. Tuurlijk een bestemming waar je op een flats skiff wordt rondgevaren is mooi en visrijk maar met een dosis avontuur en wat basiskennis kan je op zeer veel bestemmingen in de vis komen en dat scheelt echt duizenden euro’s!!
Mochten er mensen zijn die hierin geinteresseerd zijn laat het dan even weten via facebook of via een mailtje naar info@dyckers.com Bij genoeg animo maken we er een mooie workshop waar alle facetten van het Tropisch DIY vissen aan bod gaan komen. Van bestemmingen uitzoeken, welk materiaal je nodig hebt en hoe te vissen op een praktische manier, getijdes, kleding, veiligheid etc.
Tot snel en voor alle achterblijvers geniet van de komende prachtige dagen hier. De zeebaars is er, het roofvis seizoen gaat weer open, de karpers zijn actief. De tropen blijft prachtig mooi maar hier hebben we ook maar wat mooi viswater. Tight lines voor iedereen!!
Brian

One thought on “Brian – DIY – Tropen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *