Zeebaars, het komt los!

Afgelopen donderdag kon ik eindelijk weer eens met m’n maten op pad. De mannen van het zeebaarsweekend, begeleiders, gidsen en babbelaars. Otting kon niet, maar die heeft al een afspraak staan op de vrijdag tezamen met Danny en ja hoor ook zij wisten ze te vinden. Prachtige vangsten, mooie eerste sessies, ze komen los. Zelf was ik op pad met Brian en Sander, die beiden hun eerste zeebaarzen van dit seizoen mochten vangen. Waarbij de 55 vis van Sander een prachtstart van het seizoen inluidde en ikzelf de eerste 60 plusser van dit seizoen mocht bijschrijven. Keiharde beuken, mooie drils die de 8 en 9 latten doen krom staan. Een 10 misstaat zeker niet als er een 60plusser door komt, dat je het ff weet. Nu even geen ellenlange verhalen, maar wat plaatjes bij de praatjes, meerdere sessies zullen volgen en we houden jullie op de hoogte. Oja de Gamakatsu Fluorocarbon spoelen 50 meter 40/00 (20lb) zijn weer volop in stock…prachtleader materiaal voor deze visserij enne de Mclean netten ook, want je hebt je handen zo aan barrels bij de grotere baarzen en voor het landen is een net toch echt wel prettig. (De oude normale netten ipv de meshnetten zijn ook voorradig en die zijn net wat prettiger bij het zeebaarzen – bij interesse ff contacten)
Vangze! Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *