Deurloo slaat weer toe.

De blogvolgers weten het. Van de week had ik Marc in de shop en daarbij kwamen natuurlijk de karpers van afgelopen jaren ter sprake. Regelmatig krijg ik een berichtje van Marc en zo ook gisteravond. Klasse!

Hoi Edwin,
ik zei het donderdag nog tegen je: dit weekend gaat het weer gebeuren!
Rond 5 uur even een uurtje voor ik de barbecue ging aansteken, nog even wat stekken afgelopen. Bij de derde stek zag ik een groepje rondscharrelen: een grote schub, twee kleine karpertjes er zwom ook nog een snoekje van ca. 50 cm mee op. Het snoekje hing lekker tegen de karpertjes aan te schuren: liefde maakt blind!
Het kostte 4 worpen, bij elke worp zette ik het karperbolletje een cm of 10 dieper. Bij de 4 worp kennelijk net lekker voor de bek van de grootste, het wakertje bewoog heel even en boem hangen! Groet Marc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *