Opening Dyckers 25 april – het was top!

Wat een bijzondere dag. Bij de start om 10.15 uur al grote drukte (met felicitaties van Loop Tackle namens Thorsten Strueben & een prachtige openingsspeach van the one and only Marco Kraal) en over de gehele dag tot 17.00 uur pakweg 150 man bezoek zijn we gewoonweg verrast met de belangstelling. De dag is super verlopen en we willen jullie allemaal bedankten voor het bezoek, de berichten, apps, ook diegenen die helaas niet konden, dat komt wel, jullie zijn welkom in de nieuwe shop. De prachtige cadeaus van de bezoekers, uniek! En natuurlijk alle hulp die we hebben gekregen van het Dyckers Team, Loop Tackle, Thorsten, The Kingfisher Casting4 (geweldige gasten!) en nog veel meer vrienden en kenissen, teveel om op te noemen. Nogmaals dank! Hierbij een fotocollectie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *