Opening Dyckers 25 april – programma – Brian Elward – Zout – Loop ProTeam

Biran Elward, dierenarts, al jaar en dag onderdeel van Dyckers, natuurlijk bekend bij de blogvolgers en een absolute visgek. Met een grote, euh meer dan grote voorliefde voor het zoute. Tropisch, maar ook Meditteraan, Atlantisch of de Oostzee. Op vakanties naar verre oorden veelal met z’n maatjes Sander, Lesley, Henk-Jan, Vinnie en/of Edwin, maar ook evenvaak combinerend met z’n vrouw. En zo heeft hij al veel prachtige plekken op de wereld bezocht, van de Carib tot aan Indonesie en van de Middelandse zee tot aan de Noorse kusten.

Een absolute no nonsense visser en binder, geen fancy gedoe, maar dat wat zich bewezen heeft en bewijst gebruiken en sitiuaties lezen om de visserij te doorgronden. Zeer leergierig en altijd op zoek naar uitdagingen. Een persoon met veel kennis van zaken om goed voorbereid op pad te gaan. Knopen, leader opbouw, de juiste haken, lijnen en vliegenlatten, je kunt bij hem terecht om je vragen te stellen over een specifieke visserij op het zoute, wat voor leaders en vliegen hij gebruikt en op welke wijze hij vliegvist. Zeker met de visserij op bijvoorbeeld Bluefin Tuna of Tarpon een absolute must.

Brian zal gedurende de open dag voornamelijk zoutwater gerelateerde streamers (enrico puglisi, h20, zonkers, etc. ) binden en jullie voorzien van allerlei informatie die van belang kan zijn, mocht je ook een zoutwater tropische trip in de planning hebben, achter de zeebaars aan willen gaan of de zeeforel wil belagen. Geen vraag is hem te gek en ga gerust eens even bij hem zitten om het een en ander op te steken.

Programma: Brian Elward – Zout, Pieter-Bas Broecks – reservoirs, Vincent Derks – rivieren, Thorsten Strueben – Loop Team member – zalm en zeeforel, Lesley Luijer – Bassexpress – zeebaars, rest volgt komende dagen.

Locatie nieuwe Dyckers shop: Jan Boerswegje 3, 8091 PD Wezep (500 meter van de a28, makkelijk bereikbaar, afslag Wezep, richting Elburg na 500 meter bij een flauwe bocht rechtsaf en dan bevindt zich vrijwel direct aan de rechterkant het nieuwe pand)

Tijdstip Opening Dyckers 25 april: 10 uur t/m 17.00 – we zijn een dagprogramma aan het opstellen met de nodige casters, binders, workshops, demo’s en aanverwante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *