Opening Dyckers 25 april – programma – Sander van der Wal – Zout – Ovm

Sander van der Wal a.k.a. Arubaman, eigenaar Dierenartsen Lelystad, geboren op Aruba, al weer flink wat jaren wonende in Nederland en een absolute tropen (tja logisch toch) en OVM gek. Zo gek dat wonende in Lelystad hij zelfs af en toe voor max 2 uur vissen toch naar dat brakwatermeer knalt. Minimaal 1,5 uur rijden x 2, heen en terug dus. Kent het meer goed, voornamelijk gefocust op de zichtvisserij die gelijkenis vertoond met het vliegvissen op Bonefish en gekscherend wel eens tijdens het bonefishen in de tropen verlangde naar de OVM flats, zo gek was en is hij ervan. Ook aangestoken door onze grootwatersnoekvliegvisserij en het vliegvissen op zeebaars, dus ook zeker zijn ideeen daarover, mooi om te ervaren.

Sander heeft veel ervaring op verschillende gebieden en is vooral sterk in het tot de puntjes ontwikkelen van een specifieke visserij. Zoals de ‘flats op het OVM, toch wel een erg mooie manier van belagen van de prachtige forellen aldaar tot urenlang op de echte flats rondlopen achter de bonefish of andere krachtpatsers aan. Heeft een mooi systeem ontwikkeld om in de hitte toch zowel z’n cross 8 als zijn cross 10 mee te nemen, bone, barracuda, tarpon, cubera’s, niks hem te gek.

Sander zal natuurlijk ook op de open dag aanwezig zijn, een vliegje binden, klaar staan voor vragen over voornamelijk het OVM en de tropen, maar altijd bereid om je te helpen, dussuh vraag hem gerust.

Programma: Sander van der Wal – Tropen & Ovm, Brian Elward – Zout, Pieter-Bas Broecks – reservoirs, Vincent Derks – rivieren, Thorsten Strueben – Loop Team member – zalm en zeeforel, Lesley Luijer – Bassexpress – zeebaars, rest volgt komende dagen.

Locatie nieuwe Dyckers shop: Jan Boerswegje 3, 8091 PD Wezep (500 meter van de a28, makkelijk bereikbaar, afslag Wezep, richting Elburg na 500 meter bij een flauwe bocht rechtsaf en dan bevindt zich vrijwel direct aan de rechterkant het nieuwe pand)

Tijdstip Opening Dyckers 25 april: 10 uur t/m 17.00 – we zijn een dagprogramma aan het opstellen met de nodige casters, binders, workshops, demo’s en aanverwante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *