Opening Dyckers 25 april – programma – Pieter Bas Broeckx – Reservoirs

Pieter-Bas Broecks, aquatisch bioloog van beroep, visser in hart en nieren en voor velen geen onbekende. De een kent hem van imposante baarsvangsten, de ander van Studio VisTV en regelmatig geeft hij ook workshops op vliegvisclubs. Een echte allrounder, entomoloog, met al jaar en dag een liefde voor de reservoirvisserij en dan met name De Ronde Bleek, waar hij vaak te vinden is en het spelletje door en door kent. Anticiperen op situaties, eigen beetregistratiesystemen, buzzers, een methode dat hij tot de puntjes heeft (door)ontwikkeld. Maar naast de Ronde Bleek is hij ook regelmatig op de andere nederlandse reservoirs te vinden zoals de Berenkuil of het Oostvoornse meer.

Ook met Pieter-Bas kun je alle kanten op. Van vlagzalm in Lapland tot grote kopvoorns in Zuid Frankrijk, echter de insteek van zijn aanwezigheid deze dag zal reservoirs en dan met name De Ronde Bleek zijn. Ook kunnen er kortingskaarten van DRB bij hem bemachtigd worden en staat hij klaar om jullie uitleg te geven in setups, vliegen en aanverwante.

Wil je meer weten over zijn aanpak, zijn methodes die zeer succesvol zijn, kom dan langs!

Programma: Pieter-Bas Broecks – reservoirs, Vincent Derks – rivieren, Thorsten Strueben – Loop Team member – zalm en zeeforel, Lesley Luijer – Bassexpress – zeebaars, rest volgt komende dagen.

Locatie nieuwe Dyckers shop: Jan Boerswegje 3, 8091 PD Wezep (500 meter van de a28, makkelijk bereikbaar, afslag Wezep, richting Elburg na 500 meter bij een flauwe bocht rechtsaf en dan bevindt zich vrijwel direct aan de rechterkant het nieuwe pand)

Tijdstip Opening Dyckers 25 april: 10 uur t/m 17.00 – we zijn een dagprogramma aan het opstellen met de nodige casters, binders, workshops, demo’s en aanverwante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *