Een gouden half uur

Berichtje van Leon, prachtvis van zaterdag, enne zondagochtend nog fftjes ‘dunnetjes’ overdoen vanuit de bb, je gaat lekker! Top en bedankt.

Weinig tijd, druk met werk en gezin. Rond 15:00 toch even tijd om er een half uurtje tussen uit te glippen. Even rondom het huis een ep streamer uitlaten. Op de tweede worp knalt er een mooie snoek op, niet veel later schiet hij los. Balen, maar ik krijg haar nog wel. Een paar worpen later weer een dikke kolk achter de streamer, ze zit er nog. De volgende worp is het wel raak. Bamm een massieve snoek knalt op mijn streamer, een mooi gevecht volgt. Na een mooie dril weet ik haar te landen. Een prachtig getekende snoek is voor even de mijne. Een paar foto’s en terug het water in. Wat kunnen gestolen halve uurtjes soms gaaf zijn. Hartelijke groet, Leon

2 thoughts on “Een gouden half uur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *