Gouden dagen…

Heerlijk weer afgelopen weekend. Zeker na de koude nachten van afgelopen weken. En zo gingen er veel op pad. Ook Denny kreeg weer de drang na enkele weken van wat rust. Als de doelen behaald zijn, het seizoen op z’n eind geraakt, wordt het langzamerhand tijd voor nieuwe uitdagingen.

Mij niet vreemd. Alhoewel februari een geweldige maand voor snoek KAN (met nadruk op kan, soms taai, soms lastig, maar de kans op de oo zoo dikke mama’s) zijn, is daar ook het verlangen naar het voorjaar en de zomer. Forel op de beken, zeeforel in Denemarken, karper op zicht, de startende zeebaarskriebels, wellicht ff snel tussendoor de tropen in, achter de winde aan, noem het maar op… Toch is de drang na een geslaagde sessie vandaag tezamen met z’n maatje Floris – die nog geen half jaar vliegvist maar zeker mee mag doen met 4 stuks op het grote water, super! – weer aanwezig en het was een heerlijke sessie met een mooie dame op het eind in een gouden gloed aan z’n cross11. Top Denny!

2 thoughts on “Gouden dagen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *