TFO BVK en de inwijding…

En dat noemen we nog eens inwijden. Berichtje van Erwin afgelopen weekend, die z’n arsenaal heeft uigebreid met een TFO BVK 9ft #8 voor het polderwerk, zeebaars, karper, bones en aanverwante en een TFO Professional 9ft #10 voor het snoeken op het grote water. Daar we onlangs al een posting hadden over de professional, is nu de bvk aan de beurt. En als er 1 deze lat heeft ingewijd dan is het Erwin wel. Overigens is er eindelijk weer een goede lichting bvk #8 binnen, dus kunnen we die ook weer snel en goed leveren.

Enfin het berichtje van Erwin, in eerste instantie een prachtsnoek van 89cm in de polder, wat gerust een mooi formaat genoemd mag worden, die zeker voor een goede dril aan de 8 zorgt. Daar kwam even later nog een zeer onverwachte snoekbaars overheen die wel wat zag in de big fly fibre streamer. Op polderwater in de buurt van Utrecht, waarvan hij totaal niet verwacht had dat er uberhaupt snoekbaars zwemt.

En dat zijn welkome verrassingen die het vliegvissen zo leuk maken. Klasse Erwin en bedankt voor het delen. Dat je nog maar veel plezier aan de 8 mag hebben en tot horens!

One thought on “TFO BVK en de inwijding…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *