En het was los…

Zoals in de vorige posting stond vermeld zou ik nog even terug komen op een sessie van vorige week. Twas heel wat minder koud dan vandaag. Na de kerstdagen moest ik er even op uit, maar brrrrr, een schrale oostenwind, wk4 a wk5. natte sneeuw, nee niet mijn favoriete weer. Langer dan een paar uurtjes hielden we het ook niet uit, toch leuk gevangen. Net als vorige week, in een middag waarbij het even los ging. 6 stuks, 2 kleinere en 4 van prachtig formaat. Geen echte bijzonderheden, maar het was genieten en dat is de grootste bijzonderheid. Want wat blijft het mooi met die zwermen vogels om je heen en het verdere natuurschoon. Dikke beuk erop, flink gevecht en dan die kop. Geniet ervan en als je kan, gewoon gaan! Succes, Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *