Puttuuuuh!

Aankomend weekend – 22 & 23 November – is het weer zover, Flyhappening Putte Belgie. Net als 2 jaar geleden staan we hier wederom met een stand. En net als de vorige editie vlakbij het restaurant cafe, dus als je een heerlijk Belgisch biertje zit te nuttigen kun je ons niet missen. Mocht je even handjes willen schudden kom gerust langs en wellicht is het interessant om dan direct de nodige nieuwtjes te bekijken waaronder een flink assortiment Flashabou – o.a. zeer geschikt voor de overbekende Scandinavische tubestreamers ( bucktails, tubes, haken, najat, zonkers alles zal er zijn) – natuurlijk de ep’s en H2O fibers, prachtspullen van LOOP, waaronder de supersnoekstokken Boosters, maar ook de nodige Crossen, de Opti stream 9ft #5 die zo goed uit alle testen komt, wat lijnen – net als van Airflo trouwens, inclusief de di7 snoeklijnen die we zo graag gebruiken, reels van LOOP en Hatch – kleding van Hooked, vliegvisvesten, chestpacks en heuptassen van Fishpond, jassen van geoff Anderson, Gamakatsu en Daiichi haken, Stroft, leadermateriaal, veel natuurlijk materiaal waaronder deer hair, dubbings, etc. en natuurlijk de nodige mooie aanbiedingen. Genoeg spullekes dus en bovenal welkom om heerlijk te kletsen over onze prachtige hobby vliegvissen. Wellicht tot aankomend weekend! Gr. Brian & Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *