Sponsoring LOOP & Dyckers – the KingFisher – Casting Four

LOOP staat al jaar en dag bekend vanwege het innovatieve en doordachte design van hun producten. Een voorbeeld hiervan was de ontwikkeling van Large Arbour reels. Destijds werd dat niet door iedereen goed ontvangen, vandaag de dag niet meer weg te denken. Ook de vliegenhengels, zowel enkel – als dubbelhandig zijn geliefd bij vele vliegvissers over de gehele wereld.

Edwin Kerssies, eigenaar van Dyckers.com, de distributeur van LOOP in Nederland en gevestigd te Zwolle was op de hoogte van het feit dat the KingFisher – Casting Four ook liefhebbers van LOOP zijn. Aangezien de contacten tussen the Kingfisher en Dyckers van oorsprong altijd al goed zijn geweest, was de connectie snel gemaakt tussen the KingFisher – Casting Four, LOOP en Dyckers.
Zowel LOOP als Dyckers vinden de activiteiten en ontwikkelingen van the Kingfisher – Casting Four zeer belangrijk binnen de hedendaagse vliegvisserij in Nederland, niet alleen als promotie van het enkel- en dubbelhandige casten, maar ook naar de jeugd. Daarom is er besloten om deze professionele club vliegvissers te sponsoren. Gordon Sim (directeur LOOP) tezamen met Edwin Kerssies (member pro team LOOP) hebben in goed overleg met the Kingfisher – Casting Four verschillende producten ter beschikking gesteld aanvullend op het assortiment wat the Kingfisher – Casting Four al tot hun beschikking heeft.

LOOP & Dyckers zijn ervan overtuigd dat the Kingfisher – Casting Four een belangrijke bijdrage leveren aan de Nederlandse vliegvissers. Om het vliegvissen voor zo veel mogelijk mensen, van beginnend tot gevorderd, toegankelijk maken, te ondersteunen, te verbeteren en bovenal op een uitdagende, gezellige manier verder te ontwikkelen.

Ps. Zoals de nodige klanten al weten kunnen we sowieso alle producten van LOOP leveren. Kijk hiervoor op www.looptackle.com . Ook zullen we de shop in de toekomst uitbreiden met materialen voor het dubbelhandige vliegvissen, uiteraard wanneer we zelf ook deze tak beter beheersen, zodat we jullie hierin desgewenst advies in kunnen geven. Tevens zullen we in de toekomst gezamenlijk met de Casting Four het nodige oppakken. Te denken valt aan het verbeteren van je werptechniek met zwaar materiaal voor bijv snoek (aftma 8-11) of juist ultralight met je 2tje en alle technieken die daarbij komen kijken. Wordt vervolgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *