Dyckers Sea Bass Competition sponsored by LOOP (4) – Bassexpress

Op de zaterdag van het zeebaarsweekend had iedere deelnemer de mogelijkheid om GRATIS gebruik te maken van Bassexpress. En alhoewel de eventuele vangsten niet meetelden met de Dyckers Sea Bass Competition 2014 en niet iedereen ervaring had met de bellyboot is er gretig gebruik van gemaakt. 15 deelnemers max, 5 per shift van 2.5 uur. Sommigen ervaren, sommigen voor de eerste keer. Grote glimlachen maar ook knikkende knieen, t’is wel de zee en niet een randmeer of iets dergelijks. Dit is andere koek.

‘s Ochtend dreigde de mist nog roet in het eten te gooien, maar door de topboot van Lesley en zijn kennis kon hij de zee op. Dat zorgde voor bijzondere taferelen. Onder andere de prachtige eerste foto met Arnold, die zijn nieuwe Loop Cross S1 Flatsman 9ft #8 perfect kon uittesten. De zee was nog glad als een spiegel. Dit veranderde gedurende de dag en de laatste shift in de middag was voor sommigen toch wel heftig. Voor Cornelis en Roel was dit echter gesneden koek, maar zijn ook ervaren op dit gebied. Dit bleek ook wel in de vangsten want er is weinig gevangen. Tim heeft nog de nodige ervaring vanuit de oude periode met de blokkendam en wist er 3 te vangen, knap, Gerrit en Cornelis pakten er beiden 1. En met een kleine prijsuitreiking van Lesley met trui, shirt en cap, werden de mannen tijdens de BBQ even in het zonnetje gezet, knap gedaan!

Via deze weg willen we Lesley Luijer bedanken voor zijn inzet (wat was hij kapot savonds) en er zijn al veel gegadigden bijgekomen die de komende weken nog sessies bij hem inboeken. Tis ook zo mooi…

Mocht je interesse hebben surf dan even naar www.bassexpress.nl en neem contact met Lesley op. Wellicht ten overvloede maar er is naast een bellyboot service, ook de mogelijkheid om vanuit de boot te vliegvissen. Zie meer hierover enkele berichten naar beneden , van een paar weken terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *