Dyckers Sea Bass Competition sponsored by LOOP (5) – vervolg

Even stil aan het front. Dit vanwege drukte op de zaak – het snoekseizoen is begonnen – en een kleine crash op de computer waardoor we tijdelijk niet bij de fotobestanden konden. Enfin alles is weer in orde en er druppelt weer het nodige binnen. De wedstrijduitslag van Dyckers Sea Bass Competition 2014 volgt snel, welke overigens ook internationaal wordt gevolgd. Volgend jaar naast de Nederlandse en Belgische deelnemers is er ook interesse vanuit Frankrijk en Engeland getoond. We zullen zien.

De prachtige uitdagende vliegvisserij op zeebaars blijft in ieder geval trekken, waarbij het best moeilijk is op dit moment. Toch wisten o.a. Brian en Denny afgelopen week weer mooie vissen te pakken, top mannen.
Nog een maandje of anderhalf verwacht ik, waarbij de grote dames zich nu laten zien. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *