Even wat updates, zeebaars, de workshop, ep.

Voor de liefhebbers, er zijn weer pakketten van Enrico Puglisi binnen, dus zo goed als alles (incl wit, polar bear, plastic eyes blue pearl 7.5mm etc.) is weer op voorraad.
Wat betreft de zeebaars workshop aankomende zaterdag, voorbereidingen zijn in volle gang, voor de deelnemers, morgen ontvangen jullie de nodige info.

Dan het zeebaarzen. Het bloed kruipt…en vrijdagmiddag + avond samen met maat Ed Otting op pad geweest. Het was even zoeken, want bepaalde stekken lijken nog behoorlijk leeg, echter eenmaal gevonden, het ging lekker. Ed moest er nog even inkomen, miste wat mooie zeebaarzen en pakte er uiteindelijk 2. (geweldig gezelschap zo als altijd – appelflappen mee en notabene zijn eigen gebrouwen bier)

Brian die savonds nog even aansloot pakte direct weer een baars en hopt zo vanuit de tropen Nederland in, hij had het zeebaarzen wel gemist, haha. En dan wil je niet weten – bericht zal nog wel komen – want er zijn prachtige tarpons en bones gevangen. Bikkel overigens, donderdagavond terug komen vanuit de Carib, vrijdagochtend Lesley Luier assisteren met zijn nieuwe bellybootservice op de maasvlakte (check www.bassexpress.nl) en dus om 4.30 eruit, na een lange dag op de boot, terugrijdend, mij even bellend, horen dat het los gaat en besluiten om te keren en nog een baars te vangen, hoezo gek? Hier ging ie weer lekker, 11 stuks, allen prachtmaat met uitschieters rond de 60 en nog een fintje. Hierbij nog wat platen bij het verhaal en voor de deelnemers, tot zaterdag!!
gr. Edwin

One thought on “Even wat updates, zeebaars, de workshop, ep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *