Grootwatersnoeken vanuit de boot (1)

Ik wou eigenlijk naar OVM of zeebaarzen, maar vismaat Paul had een missie: grootwatersnoeken vanuit de boot. Dus zondagochtend 1 juni waren we net te laat voor de opening, maar nog wel vol goede moed al snel onderweg met de boot.
Bij de eerste stek krijgt Paul een volger van het formaat duikboot en in het kraakheldere water zie ik haar weer bijna de diepte inzwemmen aan mijn kant, ik besluit snel mijn EP-streamer ervoor te laten zakken en SLOK, zie zo de streamer verdwijnen. De Cross Flatsman #8 gaat compleet dubbel, maar na een keiharde dril op buigen en barsten tillen we een snoek van 111cm uit het water, ruim mijn persoonlijke record!
Verder was het hoogtepunt een meter+ snoek die in het kraakheldere water voorbijschoof, gericht werd aangeworpen, maar na 2 keer pakken helaas nog niet hing aan Paul’s streamer. En we hebben nog wat mooie vissen mogen vangen, die allen loeisterk waren. Topdag! En Paul heeft nog een heel seizoen voor de revanche! Gr. Jasper

2 thoughts on “Grootwatersnoeken vanuit de boot (1)

  1. floris says:

    schitterend ! Paul is “The Man” als je vismaatjes eens geen tijd hebben en je zoekt een maatje ….. 😉

    ~ floris

  2. Cornelis says:

    Prachtig dat groot water snoeken uit de boot… Lekker hoog staan en je ziet alles gebeuren. Mooie platen Paul ! Jasper nogmaals van harte met je enorme pr verbetering….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *