Voorjaars zeebaarzen part 3

Afgelopen vrijdagmiddag / avond maar weer eens op pad gegaan richting zee. Eerst nog snel de bestellingen wegwerken en dan hop de auto in. Van het weekend weer een druk programma, net als komende week, dus vanmiddag moet het gebeuren. Ditmaal zonder maatje Brian die zich uitstekend vermaakt in de carib. Die verhalen volgen nog wel, maar bijgaand alvast een fotootje van een van zijn mooie bones.

Enfin, het was heerlijk. Wel toch al aanzienlijk drukker als voorgaande keren, de drang is groot een het mooie weer zorgt ervoor dat ik niet de enige aan zee ben. Twas geen gekte zoals de 2 vorige keren maar toch weer goed gevangen en uitstekend vermaakt.

Even een opmerking wat betreft de workshop (zie blog) die we 7 juni organiseren. De aanmeldingen zijn hard gegaan en er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Mocht je interesse hebben, wees er dan snel bij. Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *