Dingdong. Het zeebaarsseizoen 2014 is geopend!

Verschillende glijpartijen, aanzienlijk geleegde dozen met ep en h20 streamers, een flinke valpartij van maat Brian met hengelbreuk als gevolg, een kapotte knie, lek waadpak, zuchtende mannen, spierpijn, nog meer spierpijn, de nieuwsgierige zeehonden, de vergezichten van die overweldige zee, wat was het weer hard maar super vertoeven daar met z’n 2en. En ja hoor we vonden ze. Een memorabele dag, het seizoen is geopend, kromme crossen, keiharde beuken, Neerlands mooiste visserij, wat heerlijk, wat heerlijk. Sea Bass on the Fly. Oja voor de geinteresseerden, binnenkort meer, maar begin juni gaan Brian en ik een (dag) workshop vliegvissen op zeebaars organiseren. (naast het zeebaarsweekend wat natuurlijk weer in september gaat plaatsvinden) Volg de blog voor meer info. Voor nu een goed seizoen gewenst! Gr. Edwin Kerssies (en Brian Elward)

2 thoughts on “Dingdong. Het zeebaarsseizoen 2014 is geopend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *