Shop update – heule veule

Porducten weer aangevuld, tevens komen er behoorlijk wat nieuwe materialen in de shop de komende tijd. Er zijn pakketten gearriveerd van Hareline, Enrico Puglisi, TFO, Airflo, Stroft, Gamakatsu, Hatch, Danielsson en het grote pakket van Loop verwachten we over 2 weken. Een korte opsomming van wat weer op voorraad is: EP Fibers, EP 3D Fibers, EP Sparkle, EP Brushes, H2O SF Blend, H2O Slinky Blend, Eyes, HMH en Griffin Mongoose Vices, (evazote) Foam, Scud Back, Bead Chain Eyes, Daiichi Hooks (inclusief de 2546, X452, 1550 en 1710 series, de best verkochte) Gamakatsu Hooks, waaronder weer de worm 6/0, prachtsnoekhaak, Danvillen en Uni (mono) Thread, DNA Holofusion (perfect voor clousers) inclusief vele Pseudo Eyes, lead eyes en Painted Lead Eyes, Diamond Braid (streamertjes, bonevliegen), (grizzly) marabou, hareline dubbing, hareline ice dub, krystal flash, loon aquel, watershed, minnow body wrap, mcflyfoam, magnum rabbit strips (gewone komen ook inde shop, net als frosty en flesh strips, we voegen shaggy dub toe, glass rattles, rite bobbins, saltwater neck, vinyl rib (prachtmateriaal blijft het) zpoxy, 1 minute EP epoxy, zap a gap, zap gel, dr slick pliers, hook sharpeners, gamakatsu sc15 hooks en nog veel meer. Vragen, stel ze gerust!

One thought on “Shop update – heule veule

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *