Danielsson news, be fast, new prices.

Zojuist bericht van Danielsson. Het heeft even geduurd, men heeft er lang van kunnen profiteren, maar vanaf 25 april 2014 zullen de prijzen van alle Danielsson reels weer met 25 a 30% verhoogd worden. T’is niet anders. Mocht je van plan zijn om een Danielsson aan te schaffen, wees er dan snel bij, want je kunt nu nog van de gunstige prijzen profiteren. We hebben de nodige Danielsson reels op voorraad, dus kunnen zo goed als alle series direct leveren!

“Message from Danielsson. From 25 April 2014 there will be new prices on all Danielsson reels – 25 a 30% higher. End of Danielsson sale. If you are interested, be fast and you will receive the sale price as you can see in the shop.”

For more information, contact us by email – info@dyckers.com – or by phone +31 38 4662808.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *