Seatrout Denmark 2014

Short trip to Fyn, Denmark with fishing buddy Vincent. After a couple of days several friends popped by since we had beds to spare. (HJ, Sander, Jasper & Edwin) Fishing conditions were tough since the temperatures dropped and the wind prevailed from the east. Still we managed to have some descent catches and had a great time. Hereby some pics. TL, Brian Elward

4 thoughts on “Seatrout Denmark 2014

  1. Jasper says:

    Ter plekke was het afzien in de kou, maar zo gauw ik in NL was, wou ik weer terug. Het was geweldig leuk en stiekem toch ook wel een erg leuke visserij, dat OVM-XXL vissen op Funen.

  2. Bert Jans says:

    Leuk verslag. Echt genieten daar. We hadden jullie kunnen treffen. Wij zijn net gisteren teruggekomen van een weekje Funen.

  3. Dyckers, Pure Flyfishing says:

    Hoi Bert, Zag ook al weer de nodige mooie foto’s van je langskomen op FB. Ik ben zelf zaterdag eind middag al weer vertrokken dus was niet in de gelegenheid. Maar treffen we elkaar daar eens in de komende jaren, dan gaan we zeker een daggie samen pakken! Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *