Karper op de vlieg in maart???

Vanochtend op FB al het eerste bericht vanuit Lelystad dat de eerste karper op de vlieg gevangen was, een uurtje later stond de teller al op 3….wat???? (extra note: Leon heeft toegeslagen, niet alleen zaterdag – maar ook vandaag nog even, klasse Leon!!)

Dan begint het bij mij te prikkelen. Snel boodschappen gedaan, omgekleed en naar mijn favo voorjaars stek gereden. Een poeltje waar een wild bestand zit, geen uitzet en waar ik nog nooit een visser heb gezien. Bij aankomst al direct activiteit, een karpertje komt volledig het water uit en her en der zie ik grote kringen. Uiteindelijk een karpertje weten te strikken, klein maar oh wat fantastisch om in maart al de eerste karper te mogen landen. Het gaat los mensen!!! Gr. Brian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *