Op pad in Zuid Frankrijk (1)

Zojuist berichtje van Marcel…top en we zijn uiteraard benieuwd naar het vervolg in dit prachtige gebied.

Gisterenavond aan gekomen in Zuid-Frankrijk en vandaag toch even een paar uurtjes erop uit geweest. Water in de riviertjes is nu perfect, goeie stroming en helder. Ik heb het vandaag zonder waadpak gedaan maar dat was toch wel kouder dan ik dacht brrr.

De kopvoorn was goed aanwezig en heb er dan ook wel wat gevangen echter waren de formaten nog niet super groot. Wel barbeel gespot maar deze hadden geen intresse ook karper in leuke formaten dat belooft nog wel wat deze week. Morgen naar de zee en naar m’n black bass hotspot op de weg terug van zee, eens kijken of we nog wat leuks kunnen haken. Gr. Marcel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *