Fishpond in da house

Gisteren is er vanuit USA een flink pakket van Fishpond bij ons gearriveerd. Stockaanvulling van bestaande producten, maar ook de nodige nieuwe producten voor 2013 van dit prachtige merk. Fishpond, al jarenlang een begrip wat betreft rugzakken, (chest)packs, vliegvisvesten, handige tools en nog veel meer. Dyckers is dan ook trots om al weer 3 jaar officieel dealer te zijn van Fishpond.

Aanraders zijn de Fishpond 360 Swivel Retractors, oersterk en je kunt ze overal bevestigen. (we hebben ze momenteel in de kleuren gunsmoke en prachtig diep blauw op voorraad) Tevens roestbestendig, dus ook zeer zeker geschikt voor het brakke Oostvoornse meer of de zee. Net als de Pitchfork Aluminium Clippers die we zelf tezamen met de 360 Swivel Retractor gebruiken.

Fishpond 360 Swivel Retractor

Fishpond Pitchfork Aluminium Clippers

Ook nieuw in ons assortiment is de meest luxe “heuptas” van Fishpond: de Westwater Guide Lumbar Pack”.

En we hebben na de nodige aanvragen ook weer de Fishpond Tundra Tech Pack op voorraad:

Bovenstaande is natuurlijk allemaal in de shop verkrijgbaar. Mocht je derhalve producten zien bij Fishpond (check www.fishpondusa.com) die wij niet in de shop hebben staan, maar die je wel graag zou willen hebben? Neem contact op en wij gaan erachter aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *